About RUISS.nl

 

Wie of wat is RUISS?

Er gaan al enige tijd geruchten wie RUISS is. RUISS is een team koffieslurpende shoppingfanaten die het niet langer konden aanzien dat producten tegen veel te hoge prijzen worden aangeboden. Daarom heeft RUISS nu een eigen webshop waarin eerlijke prijzen worden gevraagd voor de producten. Er zit geen groot kantoor achter met complete sales afdelingen en geldslurpende koffiedrinkers, daardoor blijven de prijzen laag en eerlijk.

Maar waarom?!

RUISS vindt het belangrijk dat de markt eerlijk blijft. RUISS kan en wil geen producten aanbieden voor te hoge prijzen waardoor de prijs-kwaliteit verhouding scheef loopt.

Hoe kan RUISS zo goedkoop zijn?

RUISS is naast een team van koffieslurpende shoppingfanaten ook iemand die deals sluit met leveranciers van over de hele wereld. Het gerucht gaat dan ook dat RUISS 12 verschillende talen spreekt. Doordat RUISS deals sluit met leveranciers over de hele wereld blijven de prijzen laag en competitief. Doordat de producten op RUISS.nl van alle uithoeken op de wereld komen kan de levertijd langer zijn dan je van sommige andere webshops gewend bent.